BIOLOGICA talianská múka "0" Všestranná 1 kg MOLINO PASINI
Kód: 22713Podrobný popis
Jemnozrnná hladká pšeničná múka (v Taliansku známa ako farina) BIOLOGICA od MOLINO PASSINI sa pripravuje striktne organicky, a to z certifikovanej pšenice, podliehajúcej prísnym štandardom výroby a rastu. Ide o múku typu „0“, v Taliansku tradične asociovanú so všestranným využitím, pričom samotné číslo značí hrúbku mletia. Obzvlášť výborne sa táto múka hodí predovšetkým na výrobu cestovín, domáceho chleba s kváskom, ale upečiete s ňou aj chutnú pizzu, či menšie pečivo a jednoduché domáce koláče ako napríklad: bábovka, perník, koláče z piškótového cesta s ovocím, strúhaný tvarohový koláč, hrnčekový čokoládový koláč... Ideálna i na zahustenie polievok či omáčok. Okrem vysokej kvality je tiež veľkou výhodou tejto múky nesporne fakt, že jej kúpou prispievate k tradičnému poľnohospodárstvu, využívajúcemu prírodné hnojivá, šetrné k zemine i životnému prostrediu. O kvalite múk od MOLINO PASSINI tiež vypovedá, že ich používa viac ako tucet reštaurácií ocenených hviezdami Michelin po celom svete, teda tí najlepší kuchári z najlepších.
VYUŽITIE: cestoviny, chlieb, pečivo, pizza, koláče, zahustenie polievok či omáčok...
TECHNICKÉ INFORMÁCIE: W 200-220 P/L 0,4-0,6
Výživové údaje na 100g
Dodatočné parametre
Kategória: | Lepkové múky |
---|---|
Hmotnosť: | 1 kg |
Laktóza: | môže obsahovať stopové množstvo |
Lepok: | ÁNO |
Sója: | môže obsahovať stopové množstvo |
Vegetarian: | ÁNO |
Prísady: | jemná PŠENIČNÁ múka typ "0" Môže obsahovať stopy SÓJE, SEZAMU, VAJEC a MLIEKA |
Energie v [kJ]: | 1471 |
Energie v [kcal]: | 347 |
Tuk [g]: | 1,2 |
Z toho nasýtené mastné kyseliny [g]: | 0,24 |
Sacharidy [g]: | 70,7 |
Z toho cukor [g]: | 2,2 |
Vláknina [g]: | 3,8 |
Bielkoviny [g]: | 11,5 |
Soľ [g]: | |
Krajina pôvodu: | Taliansko |
Skladovanie a použitie: | Skladujte v suchu. |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.