PREDAJŇA NA Šustekova 20, Bratislava-Petržalka

Bezlepková múka na koláče a sušienky 800g BAUCKHOF

Značka: Bauckhof
5,89 € / ks 7,36 € / 1 kg
Skladom
Bezlepková múka na pečenie koláčov a dezertov od firmy Bauckhof

Detailné informácie

Podrobný popis

Bezlepková múka ideálna na koláče, tortové základy a sušienky. Vhodná pre bezlepkovú diétu pre ľudí s celiakiou. Každá várka múky je testovaná na bezlepkovosť vo vlastnom laboratóriu spoločnosti Bauckhof. 

Dodatočné parametre

Kategória: Bezlepkové múky
Hmotnosť: 0.816 kg
Laktóza: NIE
Lepok: NIE
Mliečny proteín: NIE
Sója: môže obsahovať stopové množstvo
Vegan: ÁNO
Vegetarian: ÁNO
Obsah: 800.0
Prísady: Kukuričný škrob *, ryžová múka *, celá proso *, zahusťovadlo: svätojánsky chlieb *, celá ryžová múka *
Energie v [kJ]: 1463
Energie v [kcal]: 345
Tuk [g]: 0.4
Z toho nasýtené mastné kyseliny [g]: 0.1
Sacharidy [g]: 81.0
Z toho cukor [g]: 0.1
Vláknina [g]: 4.2
Bielkoviny [g]: 1.9
Soľ [g]: 0.01
Pšenica: NIE
Pšenica Khorasan: NIE
Špalda: NIE
Raž: NIE
Jačmeň: NIE
Ovos: NIE
Kôrovce: NIE
Vajcia: NIE
Ryby: NIE
Arašidy: NIE
Orechy: môže obsahovať stopové množstvo
Mandle: NIE
Lieskové orechy: NIE
Vlašské orechy: NIE
Kešu oriešky: NIE
Pekanové orechy: NIE
Para orechy: NIE
Pistácie: NIE
Makadamiové orechy: NIE
Zeler: NIE
Horčica: NIE
Sezam: môže obsahovať stopové množstvo
Siričitan: NIE
Lupin: NIE
Mäkkýše: NIE
Anýz: NIE
Kôpor: NIE
Fenikel: NIE
Glutamát: NIE
Kvasinky: NIE
Kuracie mäso: NIE
Kakao: NIE
Mrkva: NIE
Kerblík: NIE
Koriander: NIE
Lovage: NIE
Kukurica: ÁNO
Petržlen: NIE
Hovädzie mäso: NIE
Bravčové mäso: NIE
Vanilín: NIE
Škorica: NIE
Krajina pôvodu: Nemecko
Skladovanie a použitie: Skladujte v chlade a suchu.
Príprava: Recepty: Piškóta Základný recept na piškótu v bochníckej miske 220 g zmesi na múku, 2 lyžičky prášku do pečiva, 170 g cukru, 180 g mäkkého masla (alebo margarínu), 4 vajcia, 2 lyžice múky horúcej vody zmiešané s práškom do pečiva , cukor, maslo a Vajcia rozmixujeme na hladké cesto. Potom do cesta vmiešajte 2 lyžice horúcej vody. Cesto rozotrieme do vymastenej formy na bochník. Pečieme pri teplote 180 ° C asi 50 minút. Do základného cesta na piškótové cesto je možné pridať aj nasledujúce suroviny: Čokoládový koláč: 2 - 3 lyžice kakaa zmiešané s rovnakým množstvom vody Citrónový koláč: Šťava a nastrúhaná kôra z polovice citróna Orechový koláč: 50 g mletých orechov a mandlí.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie