PREDAJŇA Na Šustekova 20, Bratislava-Petržalka

Chlebová múka mix demeter 500g SPIELBERGER

Kód: 303585
4,19 € / ks 8,38 € / 1 kg
Objednané
Položka bola vypredaná…

Táto vyvážená zmes bezlepkových múk je vhodná pre najrôznejšie tmavé pečivo. Zmes nahradzuje múčnu časť v bežných receptoch.

Podrobný popis

Popis produktu nie je dostupný

Dodatočné parametre

Kategória: Bezlepkové múky
Hmotnosť: 0.514 kg
Členstvo v združení: Demeter
Laktóza: NIE
Lepok: NIE
Ostatné obilniny obsahujúce lepok: NIE
Sója: NIE
Vegan: ÁNO
Vegetarian: ÁNO
Obsah: 500.0
Prísady: Celozrnná ryžová múka **, kukuričná múka **, pohánková múka **, proso múka **, svätojánsky chlieb *
Energie v [kJ]: 1496
Energie v [kcal]: 355
Tuk [g]: 2.4
Z toho nasýtené mastné kyseliny [g]: 0.4
Sacharidy [g]: 71.8
Z toho cukor [g]: 0.8
Bielkoviny [g]: 9.3
Soľ [g]: 0.01
Pšenica: NIE
Pšenica Khorasan: NIE
Špalda: NIE
Raž: NIE
Jačmeň: NIE
Ovos: NIE
Kôrovce: NIE
Vajcia: NIE
Ryby: NIE
Arašidy: NIE
Orechy: NIE
Mandle: NIE
Lieskové orechy: NIE
Vlašské orechy: NIE
Kešu oriešky: NIE
Pekanové orechy: NIE
Para orechy: NIE
Pistácie: NIE
Makadamiové orechy: NIE
Zeler: NIE
Horčica: NIE
Sezam: NIE
Siričitan: NIE
Lupin: NIE
Mäkkýše: NIE
Krajina pôvodu: Nemecko
Skladovanie a použitie: Skladujte na chladnom a suchom mieste.
Príprava: „Základný recept na bezlepkový chlieb500 g chleba SPIELBERGER Mehlmix, 1 kus sušeného droždia, 1 čajovú lyžičku psyllium, 1 čajovú lyžičku soli, 1 čajovú lyžičku cukru, 1 čajovú lyžičku jablčného octu, 2 lyžice repkového oleja, 550 ml vlažnej vody, trochu oleja na natretieDroždie vymiešame s cukrom a trochou vlažnej vody a necháme krátko odstáť. Múku zmiešajte so soľou a psyliovými šupkami a v kuchynskom robote dobre premiešajte s droždím, zvyšnou vodou, octom a olejom. Konzistencia by mala byť ako tuhé cesto. Cesto vylejeme na vymastený bochník. Necháme kysnúť na teplom mieste aspoň 40 minút. Potom pečte pri 220 ° C asi 60 minút. Po 10 minútach resetujte na 200 ° C. Chlieb potrieme olejom 10 minút pred koncom pečenia., Základný recept: bezlepkový chliebIngrediencie: 500 g múky zmiešanej s chlebom, 1 kus sušenýdroždie, 1 lyžička psyllium, 1 lyžička soli, 1 štipka cukru, 1 lyžička jablčného octu, 2 lyžice repkového oleja, 550 ml vlažnej vody, trocha oleja na natretiePríprava: Droždie zmiešame s cukrom a trochou vlažnej vody a necháme krátko odstáť. Múku zmiešajte so soľou a psyliovými šupkami a v kuchynskom robote dobre premiešajte s droždím, zvyšnou vodou, octom a olejom. Konzistencia by mala byť ako tuhé cesto. Cesto vylejeme na vymastený bochník. Necháme kysnúť na teplom mieste aspoň 40 minút. Potom pečte pri 220 ° C asi 60 minút. Po 10 minútach resetujte na 200 ° C. Chlieb potrite olejom 10 minút pred koncom pečenia. “
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz