PREDAJŇA NA Šustekova 20, Bratislava-Petržalka

Chlebová múka mix demeter 500g SPIELBERGER

4,19 € / ks 8,38 € / 1 kg
Skladom

Táto vyvážená zmes bezlepkových múk je vhodná pre najrôznejšie tmavé pečivo. Zmes nahradzuje múčnu časť v bežných receptoch.

Podrobný popis

Popis produktu nie je dostupný

Dodatočné parametre

Kategória: Bezlepkové múky
Hmotnosť: 0.514 kg
Členstvo v združení: Demeter
Laktóza: NIE
Lepok: NIE
Ostatné obilniny obsahujúce lepok: NIE
Sója: NIE
Vegan: ÁNO
Vegetarian: ÁNO
Obsah: 500.0
Prísady: Celozrnná ryžová múka **, kukuričná múka **, pohánková múka **, proso múka **, svätojánsky chlieb *
Energie v [kJ]: 1496
Energie v [kcal]: 355
Tuk [g]: 2.4
Z toho nasýtené mastné kyseliny [g]: 0.4
Sacharidy [g]: 71.8
Z toho cukor [g]: 0.8
Bielkoviny [g]: 9.3
Soľ [g]: 0.01
Pšenica: NIE
Pšenica Khorasan: NIE
Špalda: NIE
Raž: NIE
Jačmeň: NIE
Ovos: NIE
Kôrovce: NIE
Vajcia: NIE
Ryby: NIE
Arašidy: NIE
Orechy: NIE
Mandle: NIE
Lieskové orechy: NIE
Vlašské orechy: NIE
Kešu oriešky: NIE
Pekanové orechy: NIE
Para orechy: NIE
Pistácie: NIE
Makadamiové orechy: NIE
Zeler: NIE
Horčica: NIE
Sezam: NIE
Siričitan: NIE
Lupin: NIE
Mäkkýše: NIE
Krajina pôvodu: Nemecko
Skladovanie a použitie: Skladujte na chladnom a suchom mieste.
Príprava: „Základný recept na bezlepkový chlieb500 g chleba SPIELBERGER Mehlmix, 1 kus sušeného droždia, 1 čajovú lyžičku psyllium, 1 čajovú lyžičku soli, 1 čajovú lyžičku cukru, 1 čajovú lyžičku jablčného octu, 2 lyžice repkového oleja, 550 ml vlažnej vody, trochu oleja na natretieDroždie vymiešame s cukrom a trochou vlažnej vody a necháme krátko odstáť. Múku zmiešajte so soľou a psyliovými šupkami a v kuchynskom robote dobre premiešajte s droždím, zvyšnou vodou, octom a olejom. Konzistencia by mala byť ako tuhé cesto. Cesto vylejeme na vymastený bochník. Necháme kysnúť na teplom mieste aspoň 40 minút. Potom pečte pri 220 ° C asi 60 minút. Po 10 minútach resetujte na 200 ° C. Chlieb potrieme olejom 10 minút pred koncom pečenia., Základný recept: bezlepkový chliebIngrediencie: 500 g múky zmiešanej s chlebom, 1 kus sušenýdroždie, 1 lyžička psyllium, 1 lyžička soli, 1 štipka cukru, 1 lyžička jablčného octu, 2 lyžice repkového oleja, 550 ml vlažnej vody, trocha oleja na natretiePríprava: Droždie zmiešame s cukrom a trochou vlažnej vody a necháme krátko odstáť. Múku zmiešajte so soľou a psyliovými šupkami a v kuchynskom robote dobre premiešajte s droždím, zvyšnou vodou, octom a olejom. Konzistencia by mala byť ako tuhé cesto. Cesto vylejeme na vymastený bochník. Necháme kysnúť na teplom mieste aspoň 40 minút. Potom pečte pri 220 ° C asi 60 minút. Po 10 minútach resetujte na 200 ° C. Chlieb potrite olejom 10 minút pred koncom pečenia. “

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie