Chlebová múka mix demeter 500g SPIELBERGER
Podrobný popis
Popis produktu nie je dostupný
Dodatočné parametre
Kategória: | Bezlepkové múky |
---|---|
Hmotnosť: | 0.514 kg |
Členstvo v združení: | Demeter |
Laktóza: | NIE |
Lepok: | NIE |
Ostatné obilniny obsahujúce lepok: | NIE |
Sója: | NIE |
Vegan: | ÁNO |
Vegetarian: | ÁNO |
Obsah: | 500.0 |
Prísady: | Celozrnná ryžová múka **, kukuričná múka **, pohánková múka **, proso múka **, svätojánsky chlieb * |
Energie v [kJ]: | 1496 |
Energie v [kcal]: | 355 |
Tuk [g]: | 2.4 |
Z toho nasýtené mastné kyseliny [g]: | 0.4 |
Sacharidy [g]: | 71.8 |
Z toho cukor [g]: | 0.8 |
Bielkoviny [g]: | 9.3 |
Soľ [g]: | 0.01 |
Pšenica: | NIE |
Pšenica Khorasan: | NIE |
Špalda: | NIE |
Raž: | NIE |
Jačmeň: | NIE |
Ovos: | NIE |
Kôrovce: | NIE |
Vajcia: | NIE |
Ryby: | NIE |
Arašidy: | NIE |
Orechy: | NIE |
Mandle: | NIE |
Lieskové orechy: | NIE |
Vlašské orechy: | NIE |
Kešu oriešky: | NIE |
Pekanové orechy: | NIE |
Para orechy: | NIE |
Pistácie: | NIE |
Makadamiové orechy: | NIE |
Zeler: | NIE |
Horčica: | NIE |
Sezam: | NIE |
Siričitan: | NIE |
Lupin: | NIE |
Mäkkýše: | NIE |
Krajina pôvodu: | Nemecko |
Skladovanie a použitie: | Skladujte na chladnom a suchom mieste. |
Príprava: | „Základný recept na bezlepkový chlieb500 g chleba SPIELBERGER Mehlmix, 1 kus sušeného droždia, 1 čajovú lyžičku psyllium, 1 čajovú lyžičku soli, 1 čajovú lyžičku cukru, 1 čajovú lyžičku jablčného octu, 2 lyžice repkového oleja, 550 ml vlažnej vody, trochu oleja na natretieDroždie vymiešame s cukrom a trochou vlažnej vody a necháme krátko odstáť. Múku zmiešajte so soľou a psyliovými šupkami a v kuchynskom robote dobre premiešajte s droždím, zvyšnou vodou, octom a olejom. Konzistencia by mala byť ako tuhé cesto. Cesto vylejeme na vymastený bochník. Necháme kysnúť na teplom mieste aspoň 40 minút. Potom pečte pri 220 ° C asi 60 minút. Po 10 minútach resetujte na 200 ° C. Chlieb potrieme olejom 10 minút pred koncom pečenia., Základný recept: bezlepkový chliebIngrediencie: 500 g múky zmiešanej s chlebom, 1 kus sušenýdroždie, 1 lyžička psyllium, 1 lyžička soli, 1 štipka cukru, 1 lyžička jablčného octu, 2 lyžice repkového oleja, 550 ml vlažnej vody, trocha oleja na natretiePríprava: Droždie zmiešame s cukrom a trochou vlažnej vody a necháme krátko odstáť. Múku zmiešajte so soľou a psyliovými šupkami a v kuchynskom robote dobre premiešajte s droždím, zvyšnou vodou, octom a olejom. Konzistencia by mala byť ako tuhé cesto. Cesto vylejeme na vymastený bochník. Necháme kysnúť na teplom mieste aspoň 40 minút. Potom pečte pri 220 ° C asi 60 minút. Po 10 minútach resetujte na 200 ° C. Chlieb potrite olejom 10 minút pred koncom pečenia. “ |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár