PREDAJŇA NA Šustekova 20, Bratislava-Petržalka

Lasagne svetlé demeter 250g SPIELBERGER

3,79 € / ks 15,16 € / 1 kg
Skladom
Špaldové lasagne svetlé 250 g

Detailné informácie

Podrobný popis

Cestoviny vyrába nemecká rodinná firma tradičnou metódou. Špalda pre tieto cestoviny pochádza od poľnohospodárov zo skupiny výrobcov Demeter. Je jemne mletá v mlyne Spielberger.


Dodatočné parametre

Kategória: Cestoviny
Hmotnosť: 0.265 kg
Členstvo v združení: Demeter
Laktóza: NIE
Lepok: ÁNO
Sója: NIE
Vegan: ÁNO
Vegetarian: ÁNO
Obsah: 250.0
Prísady: SPELLED semolina
Energie v [kJ]: 1484
Energie v [kcal]: 350
Tuk [g]: 2.0
Z toho nasýtené mastné kyseliny [g]: 0.4
Sacharidy [g]: 68.6
Z toho cukor [g]: 1.3
Bielkoviny [g]: 11.6
Soľ [g]: 0.01
Špalda: ÁNO
Kôrovce: NIE
Vajcia: môže obsahovať stopové množstvo
Ryby: NIE
Arašidy: NIE
Orechy: NIE
Mandle: NIE
Lieskové orechy: NIE
Vlašské orechy: NIE
Kešu oriešky: NIE
Pekanové orechy: NIE
Para orechy: NIE
Pistácie: NIE
Makadamiové orechy: NIE
Zeler: NIE
Horčica: NIE
Sezam: NIE
Siričitan: NIE
Lupin: NIE
Mäkkýše: NIE
Krajina pôvodu: Nemecko
Skladovanie a použitie: Skladujte na chladnom a suchom mieste.
Príprava: Návod na varenie: Neuvarené pláty lasagní vrstvíme striedavo s mäsovými, zeleninovými alebo múčnymi omáčkami do zapekacej misy. Zakryte vrchnú vrstvu cestovín veľkým množstvom omáčky a posypte strúhaným syrom na gratinovanie. Lasagne pečieme vo vyhriatej rúre na 180 °C (teplovzdušná rúra) asi 40 minút do zlatista. Nápad na recept: Púpavové žihľavové lasagne Ingrediencie: 250 g špaldových plátov lasagne SPIELBERGER (bez predvarenia), 250 g mozzarelly, 100 g parmezánu (čerstvo nastrúhaného), 400 g púpavy, 400 g žihľavy, 1 ks póru, 5 sp. , 4 lyžice múky, 3/4 litra mlieka a trochu soli a korenia z mlynčeka. Púpavu a žihľavu umyjeme, osušíme a nasekáme nadrobno. Pór očistíme, umyjeme, nakrájame na jemné pásiky a podusíme na lyžici masla. Potom pridajte bylinky a nechajte všetko prepadnúť. Paradajky nakrájame na malé kocky a premiešame. Celé to necháme dusiť na miernom ohni asi 15 minút, kým sa nezmení na krémovú paradajkovú omáčku. Na bešamelovú omáčku rozpustíme 4 lyžice masla a vydusíme v múke. Za stáleho miešania prilejeme mlieko a omáčku necháme 10 minút dusiť na miernom ohni. Potom nakrájajte mozzarellu na malé kocky. Paradajkovú omáčku dochutíme soľou, korením a rúru predhrejeme na 180°C. Zapekaciu misu určenú do rúry naplňte postupne plátmi špaldových lasagní, paradajkovou omáčkou a bešamelovou omáčkou. Dokončite bešamelovou omáčkou a rozotrite na mozzarellu a parmezán. Lasagne pečieme v rúre (v strede, teplovzdušná rúra: 180°C) asi 40 minút do zlatista. Dobrú chuť! Variant: Namiesto púpavy a žihľavy môžete použiť aj medvedí cesnak a rukolu či mladý špenát.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie