PREDAJŇA NA Šustekova 20, Bratislava-Petržalka

VIVANI Čokoláda na varenie BIELA 200g

Kód: 233186
Značka: VIVANI
4,49 € / ks 22,45 € / 1 kg
Skladom (9 ks)
Neopakovateľná chuť lahodnej bielej čokolády na varenie od Vivani!

Podrobný popis

Popis produktu nie je dostupný

Dodatočné parametre

Kategória: Čokoláda
Hmotnosť: 0.208 kg
Obsah: 200.0
Prísady: Zloženie: surový trstinový cukor *, kakaové maslo *, celé MLIEKO v prášku *, emulgátor: lecitíny * (slnečnica *), bourbonský vanilkový extrakt *. Kakao: minimálne 30%. Môže obsahovať zložky NUTS a GLUTEN.
Energie v [kJ]: 2414
Energie v [kcal]: 579
Tuk [g]: 37.9
Z toho nasýtené mastné kyseliny [g]: 23.8
Sacharidy [g]: 52.0
Z toho cukor [g]: 52.0
Bielkoviny [g]: 7.6
Soľ [g]: 0.28
Pšenica: môže obsahovať stopové množstvo
Pšenica Khorasan: NIE
Špalda: NIE
Raž: NIE
Jačmeň: môže obsahovať stopové množstvo
Ovos: môže obsahovať stopové množstvo
Kôrovce: NIE
Vajcia: NIE
Ryby: NIE
Arašidy: NIE
Orechy: môže obsahovať stopové množstvo
Mandle: môže obsahovať stopové množstvo
Lieskové orechy: môže obsahovať stopové množstvo
Vlašské orechy: NIE
Kešu oriešky: NIE
Pekanové orechy: NIE
Para orechy: NIE
Pistácie: môže obsahovať stopové množstvo
Makadamiové orechy: NIE
Zeler: NIE
Horčica: NIE
Sezam: NIE
Siričitan: NIE
Lupin: NIE
Mäkkýše: NIE
Fruktóza: ÁNO
Glutamát: NIE
Kvasinky: NIE
Kuracie mäso: NIE
Kakao: ÁNO
Koriander: NIE
Kukurica: môže obsahovať stopové množstvo
Hovädzie mäso: NIE
Bravčové mäso: NIE
Vanilín: NIE
Krajina pôvodu: Nemecko
Skladovanie a použitie: Skladujte na chladnom a suchom mieste!
Príprava: Aký je najlepší spôsob, ako rozpustiť čokoládu? Čokoládu je možné optimálne roztopiť iba vo vodnom kúpeli. Postup: Hrniec zohrejeme s vodou. Nadrobno nakrájanú čokoládu / polevu dáme do žiaruvzdornej misy, vložíme do hrnca a necháme rozpustiť. Dôležité: Vlhkosť sa nesmie dostať do škrupiny, inak čokoláda ihneď stuhne. Optimálna teplota topenia je 40 ° C - 45 ° C. Ako správne temperovať čokoládu? Existujú rôzne spôsoby, ako čokoládu temperovať optimálne, aby získala pekný lesk. 1. Metóda naočkovania Čokoládu nasekajte (20 - 30% z nej odložte) a rozpustite vo vodnom kúpeli pri teplote maximálne 50 ° C. Tekutú čokoládu vyberte z vodného kúpeľa a nechajte ju za opatrného miešania drevenou lyžičkou vychladnúť na približne 34 ° C (mierne nižšiu ako telesnú teplotu). Teraz pridajte strúhanú čokoládu a premiešajte na homogénnu hmotu. Ak je to potrebné, znova opatrne zahrejte. 2. Tabuľkový spôsob Čokoládu nasekajte a rozpustte vo vodnom kúpeli pri teplote maximálne 50 ° C. 2/3 čokolády nalejte na chladnú a čistú pracovnú plochu (ideálna by bola mramorová doska) a rýchlo rozotrite paletou. Posuňte čokoládu špachtľou a znova ju rozotrite. Tento postup opakujte, kým hmota nezačne byť viskózna a trochu matná (asi 4 krát). Teraz rýchlo dajte predkryštalizovanú čokoládovú hmotu späť do misy a dobre premiešajte. Teplota by teraz mala byť ideálne 30 až 32 ° C. Kontrolná vzorka: Paletu ponorte do temperovanej čokolády a nechajte uschnúť. Keď to do 3-4 minút stuhne (stuhne), čokoláda je pripravená na ďalšie spracovanie. Je perfektný, keď sa aj krásne leskne. Počas práce s temperovanou čokoládou sa čokoláda udržuje teplá vo vodnom kúpeli. Temperovanú čokoládu by ste nemali ohrievať nad 32 ° C (tmavá čokoláda) alebo 30 ° C (mliečna čokoláda)., Na poťahovanie koláčov a pečiva

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz