PREDAJŇA NA Šustekova 20, Bratislava-Petržalka

Kakaový prášok odolejovaný 125g NATURATA

Značka: NATURATA
2,59 € / ks 20,72 € / 1 kg
Objednané
Položka bola vypredaná…
Kakaový prášok od spoločnosto naturata je výborná voľba pre kakao

Detailné informácie

Podrobný popis

Kakao sa získava zo semien kakaovníka. Typické chute kakaa sa rozvíjajú počas fermentácie a praženia.
V porovnaní so silne odmasteným kakaom (11% kakaového masla) má toto kakao vyšší obsah kakaového masla (21% kakaového masla), a preto má obzvlášť okrúhlu, plnú chuť. Prášok sa nádherne rozpustí v teplom aj studenom mlieku.

Dodatočné parametre

Kategória: Kakao a karob
Hmotnosť: 0.141 kg
Laktóza: NIE
Lepok: NIE
Sója: NIE
Vegan: ÁNO
Vegetarian: ÁNO
Obsah: 125.0
Prísady: Kakaový prášok *, regulátor kyslosti: uhličitan draselný
Energie v [kJ]: 1634
Energie v [kcal]: 391
Tuk [g]: 21.0
Z toho nasýtené mastné kyseliny [g]: 13.0
Sacharidy [g]: 12.0
Z toho cukor [g]: 0.3
Bielkoviny [g]: 22.0
Soľ [g]: 0.1
Pšenica: NIE
Pšenica Khorasan: NIE
Špalda: NIE
Raž: NIE
Jačmeň: NIE
Ovos: NIE
Kôrovce: NIE
Vajcia: NIE
Ryby: NIE
Arašidy: NIE
Orechy: NIE
Mandle: NIE
Lieskové orechy: NIE
Vlašské orechy: NIE
Kešu oriešky: NIE
Pekanové orechy: NIE
Para orechy: NIE
Pistácie: NIE
Makadamiové orechy: NIE
Zeler: NIE
Horčica: NIE
Sezam: NIE
Siričitan: NIE
Lupin: NIE
Mäkkýše: NIE
Krajina pôvodu: Nemecko
Skladovanie a použitie: Skladujte v suchu a chránené pred teplom.
Príprava: Uhličitan draselný je známy aj ako „potaš“ a často sa používa pri vianočnom pečení. Uhličitan draselný znižuje podiel voľných mastných kyselín v kakau. Výsledkom je, že kakao chutí jemnejšie a vyváženejšie a lepšie sa rozpúšťa vo vode alebo mlieku.
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie