PREDAJŇA NA Šustekova 20, Bratislava-Petržalka

Špaldová celozrná krupica demeter 500g SPIELBERGER

3,49 € / ks 6,98 € / 1 kg
Skladom
Zdravá špaldová krupica sa pri mletí špaldového zrna preosieva. Naša špaldová krupica je zdraviu prospešný produkt, pretože obsahuje časti hodnotnej šupky.

Podrobný popis

Popis produktu nie je dostupný

Dodatočné parametre

Kategória: Krupice
Hmotnosť: 0.508 kg
Členstvo v združení: Demeter
Laktóza: NIE
Lepok: ÁNO
Sója: NIE
Vegan: ÁNO
Vegetarian: ÁNO
Obsah: 500.0
Prísady: ŠPALOVÁ krupica
Energie v [kJ]: 1484
Energie v [kcal]: 350
Tuk [g]: 2.0
Z toho nasýtené mastné kyseliny [g]: 0.4
Sacharidy [g]: 68.6
Z toho cukor [g]: 1.3
Bielkoviny [g]: 11.6
Soľ [g]: 0.01
Špalda: ÁNO
Kôrovce: NIE
Vajcia: NIE
Ryby: NIE
Arašidy: NIE
Orechy: NIE
Mandle: NIE
Lieskové orechy: NIE
Vlašské orechy: NIE
Kešu oriešky: NIE
Pekanové orechy: NIE
Para orechy: NIE
Pistácie: NIE
Makadamiové orechy: NIE
Zeler: NIE
Horčica: NIE
Sezam: NIE
Siričitan: NIE
Lupin: NIE
Mäkkýše: NIE
Krajina pôvodu: Nemecko
Skladovanie a použitie: Skladujte na chladnom a suchom mieste.
Príprava: „Je vhodný na prípravu krupicovej kaše, krupicového pudingu, krupicových knedlí, kastrólov a plátkov krupice.Základný recept: krupica30 g špaldovej krupice zamiešajte do 250 ml vriaceho mlieka a nechajte 10-15 minút napučať. Podľa chuti osladiť.Základný recept: krupicová flammeriDo 250 ml vriaceho mlieka vmiešame 40 g špaldovej krupice, 1 balíček vanilkového cukru a 1 lyžicu cukru. Dusíme 3-4 minúty za stáleho miešania. Odstavíme z ohňa a vmiešame 1 žĺtok a 1 lyžicu masla. Bielka vyšľaháme dotuha a taktiež vmiešame. Naplníme do mierne vymastených foriem a dáme do chladničky aspoň na 2-3 hodiny. Prevráťte Flammeri a podávajte napríklad s ovocnou omáčkou. “

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie