PREDAJŇA NA Šustekova 20, Bratislava-Petržalka

BAU Bezlepková múka na koláče a sušienky 800g

Kód: 273313
Značka: Bauckhof
5,29 € / ks 6,61 € / 1 kg
Skladom (3 ks)
Bezlepková múka na pečenie

Detailné informácie

Podrobný popis

Bezlepková múka ideálna na koláče, tortové základy a sušienky. Vhodná pre bezlepkovú diétu pre ľudí s celiakiou. Každá várka múky je testovaná na bezlepkovosť vo vlastnom laboratóriu spoločnosti Bauckhof.

Dodatočné parametre

Kategória: Múky, krupice, škroby , pudingy a strúhanky
Hmotnosť: 0.816 kg
Laktóza: NIE
Lepok: NIE
Mliečny proteín: NIE
Sója: môže obsahovať stopové množstvo
Obsah: 800.0
Prísady: Kukuričný škrob *, ryžová múka *, celá proso *, zahusťovadlo: svätojánsky chlieb *, celá ryžová múka *
Energie v [kJ]: 1463
Energie v [kcal]: 345
Tuk [g]: 0.4
Z toho nasýtené mastné kyseliny [g]: 0.1
Sacharidy [g]: 81.0
Z toho cukor [g]: 0.1
Vláknina [g]: 4.2
Bielkoviny [g]: 1.9
Soľ [g]: 0.01
Pšenica: NIE
Pšenica Khorasan: NIE
Špalda: NIE
Raž: NIE
Jačmeň: NIE
Ovos: NIE
Kôrovce: NIE
Vajcia: NIE
Ryby: NIE
Arašidy: NIE
Mlieko: NIE
Orechy: môže obsahovať stopové množstvo
Mandle: NIE
Lieskové orechy: NIE
Vlašské orechy: NIE
Kešu oriešky: NIE
Pekanové orechy: NIE
Para orechy: NIE
Pistácie: NIE
Makadamiové orechy: NIE
Zeler: NIE
Horčica: NIE
Sezam: môže obsahovať stopové množstvo
Siričitan: NIE
Lupin: NIE
Mäkkýše: NIE
Anýz: NIE
Kôpor: NIE
Fenikel: NIE
Glutamát: NIE
Kvasinky: NIE
Kuracie mäso: NIE
Kakao: NIE
Mrkva: NIE
Kerblík: NIE
Koriander: NIE
Lovage: NIE
Kukurica: ÁNO
Petržlen: NIE
Hovädzie mäso: NIE
Bravčové mäso: NIE
Vanilín: NIE
Škorica: NIE
Krajina pôvodu: Nemecko
Skladovanie a použitie: Skladujte v chlade a suchu.
Príprava: Recepty: Piškóta Základný recept na piškótu v bochníckej miske 220 g zmesi na múku, 2 lyžičky prášku do pečiva, 170 g cukru, 180 g mäkkého masla (alebo margarínu), 4 vajcia, 2 lyžice múky horúcej vody zmiešané s práškom do pečiva , cukor, maslo a Vajcia rozmixujeme na hladké cesto. Potom do cesta vmiešajte 2 lyžice horúcej vody. Cesto rozotrieme do vymastenej formy na bochník. Pečieme pri teplote 180 ° C asi 50 minút. Do základného cesta na piškótové cesto je možné pridať aj nasledujúce suroviny: Čokoládový koláč: 2 - 3 lyžice kakaa zmiešané s rovnakým množstvom vody Citrónový koláč: Šťava a nastrúhaná kôra z polovice citróna Orechový koláč: 50 g mletých orechov a mandlí.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz