Kamut 500g ANTERSDORFER
Kód: 288535Podrobný popis
Original KAMUT® Khorasan je prastarý príbuzný tvrdej pšenice. Jeho chuť je oriešková a jemne sladká. Dajú sa s ním pripraviť jemné rizotá, slané plnky a lahodné šaláty.
Dodatočné parametre
Kategória: | Potraviny |
---|---|
Hmotnosť: | 0.509 kg |
Laktóza: | NIE |
Lepok: | ÁNO |
Mliečny proteín: | NIE |
Sója: | môže obsahovať stopové množstvo |
Vegan: | ÁNO |
Vegetarian: | ÁNO |
Obsah: | 500.0 |
Prísady: | zrná KAMUT® khorasan |
Energie v [kJ]: | 1435 |
Energie v [kcal]: | 340 |
Tuk [g]: | 2.2 |
Z toho nasýtené mastné kyseliny [g]: | 0.5 |
Sacharidy [g]: | 59.0 |
Z toho cukor [g]: | 1.8 |
Vláknina [g]: | 12.0 |
Bielkoviny [g]: | 15.0 |
Soľ [g]: | 0.01 |
Ekologické kontrolné č.: | DE-ÖKO-003 |
Pšenica: | ÁNO |
Pšenica Khorasan: | môže obsahovať stopové množstvo |
Špalda: | môže obsahovať stopové množstvo |
Raž: | môže obsahovať stopové množstvo |
Jačmeň: | môže obsahovať stopové množstvo |
Ovos: | ÁNO |
Kôrovce: | NIE |
Vajcia: | NIE |
Ryby: | NIE |
Arašidy: | NIE |
Mlieko: | NIE |
Orechy: | môže obsahovať stopové množstvo |
Mandle: | môže obsahovať stopové množstvo |
Lieskové orechy: | môže obsahovať stopové množstvo |
Vlašské orechy: | môže obsahovať stopové množstvo |
Kešu oriešky: | NIE |
Pekanové orechy: | NIE |
Para orechy: | NIE |
Pistácie: | NIE |
Makadamiové orechy: | NIE |
Zeler: | NIE |
Horčica: | NIE |
Sezam: | môže obsahovať stopové množstvo |
Siričitan: | NIE |
Lupin: | NIE |
Mäkkýše: | NIE |
Fruktóza: | môže obsahovať stopové množstvo |
Glutamát: | NIE |
Kvasinky: | NIE |
Kuracie mäso: | NIE |
Kakao: | môže obsahovať stopové množstvo |
Koriander: | môže obsahovať stopové množstvo |
Kukurica: | môže obsahovať stopové množstvo |
Hovädzie mäso: | NIE |
Bravčové mäso: | NIE |
Vanilín: | NIE |
Škorica: | môže obsahovať stopové množstvo |
Krajina pôvodu: | Kanada |
Skladovanie a použitie: | Skladujte na chladnom, suchom a tmavom mieste! |
Príprava: | Namočte 100 g zŕn KAMUT® khorasan cez noc do 200 ml vody. Na druhý deň varte v namáčacej vode pri nízkej teplote asi 50 minút. Soľ alebo vývar pridajte až na záver a nechajte ešte 15 minút napučať. |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár