PREDAJŇA NA Šustekova 20, Bratislava-Petržalka

BIO-VERDE Bio syr ricotta 250g

Značka: bio-verde
3,59 € / ks 14,36 € / 1 kg
Objednané
Položka bola vypredaná…

Ricotta je vynikajúci a lahodný syr vhodný na použitie do kuchyne slanej aj sladkej. 

Detailné informácie

Podrobný popis

Ricotta je typický taliansky krémový syr, bioverde ricotta je veľmi mierna a slaná varianta. Pre svoju krémovú chuť sa ricotta používa hlavne ako náplň do knedlíkov alebo na prípravu rôznych dezertov.

Dodatočné parametre

Kategória: Potraviny
Hmotnosť: 0.27 kg
Laktóza: ÁNO
Lepok: NIE
Mliečny proteín: ÁNO
Sója: NIE
Vegan: NIE
Vegetarian: ÁNO
Obsah: 250.0
Prísady: Kravské mlieko srvátka *, kravské mlieko *, soľ, regulátor kyslosti: kyselina mliečna
Energie v [kJ]: 493
Energie v [kcal]: 119
Tuk [g]: 9.0
Z toho nasýtené mastné kyseliny [g]: 6.1
Sacharidy [g]: 3.0
Z toho cukor [g]: 3.0
Bielkoviny [g]: 6.0
Soľ [g]: 0.25
Pšenica: NIE
Pšenica Khorasan: NIE
Špalda: NIE
Raž: NIE
Jačmeň: NIE
Ovos: NIE
Kôrovce: NIE
Vajcia: NIE
Ryby: NIE
Arašidy: NIE
Orechy: NIE
Mandle: NIE
Lieskové orechy: NIE
Vlašské orechy: NIE
Kešu oriešky: NIE
Pekanové orechy: NIE
Para orechy: NIE
Pistácie: NIE
Makadamiové orechy: NIE
Zeler: NIE
Horčica: NIE
Sezam: NIE
Siričitan: NIE
Lupin: NIE
Mäkkýše: NIE
Fruktóza: NIE
Glutamát: NIE
Kvasinky: NIE
Kuracie mäso: NIE
Kakao: NIE
Koriander: NIE
Kukurica: NIE
Hovädzie mäso: NIE
Bravčové mäso: NIE
Vanilín: NIE
Škorica: NIE
Krajina pôvodu: Taliansko
Skladovanie a použitie: Túto syrovú špecialitu skladujte v chladničke pri teplotách medzi 4 - 8 ° C.
Príprava: Ricotta sa pre svoju krémovú, krémovú chuť používa hlavne ako náplň do knedlí alebo na prípravu dezertov, napríklad ako alternatíva k mastnému mascarpone v tiramisu.
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie