PREDAJŇA NA Šustekova 20, Bratislava-Petržalka

Šípkový olej

Šípkový olej je skutočne úžasný. Je až neuveriteľné, že moderní ľudia ho objavili až tak neskoro - s jeho výskumom sa začalo až v roku 1983. Ide o olej z divo rastúcej ruže Rosa rubiginosa . Táto ruža rastie v divokej prírode Chile. Tam jeho účinky domorodci poznajú už celé stáročia.  Šípkový olej je prekvapujúco účinný – výrazne redukuje  jazvy, vrásky, pôsobí proti starnutiu pleti. Výrazne regeneruje pokožku a navracia jej pôvodnú farbu a jas. Ďalšia významná štúdia bola robená v roku 1988 na ženách vo veku medzi  25 -35 rokov. Všetky vykazovali známky predčasného starnutia pleti. / vrásky, pigmentové škvrny, strata jasu./. Po 4 mesiacoch každodenného !! používania šípkového oleja väčšinou vrásky a škvrny úplne zmizli alebo boli výrazne redukované.  Práve preto sa šípkový olej stáva súčasťou drahých protivráskových krémov a je hojne vyžívaný aj kozmetickej a lekárskej praxi. Šípkový olej  obsahuje vitamín A v prírodnej forme – ten nám pomáha bojovať proti  starnutiu pokožky, je potrebný pri obnove buniek a pomáha k prirodzenému nárastu kolagénu  a elastínu v tkanivách. / zlepšuje elasticitu/ . Obsahuje tiež vysoký podiel nenasýtených mastných kyselín a vitamínu E. Šípkový olej bol úspešne aplikovaný na tieto kožné defekty: strie, poškodenie UV žiarením / výborné po lete/ , jazvy po operáciách, akné, popáleninách, ekzémy, psoriáza, vrásky, predčasné starnutie pleti , pigmentové škvrny, popáleniny – odporúčame do šípkového oleja pridať aj éterický olej levandule , starecké škvrny, rozštiepené nechty, suché a poškodené vlasy, veľmi vhodný pre tehotné ženy a bábätká Vnútorné použitie šípkového oleja Šípkový olej je zdrojom vitamínu A, minerálov a nenasýtených mastných kyselín. Má regeneračné účinky, podporuje imunitu a zlepšuje krvný tlak. Šípkový olej je takzvaný suchý olej – to znamená ,že  sa rýchlo vstrebáva do pokožky a nezanecháva pocit mastnoty. Je extrémne hydratačný a preniká  do  suchej a poškodenej pokožky okamžite. Tento olej môžete používať priamo v čistej forme, alebo ho pridávať do krémov, pleťových mliek , masážnych olejov.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie