Špaldová múka hladká DEMETER Typ1050 1kg SPIELBERGER

Kód: 156579
DEMETER BEZ MLIEKA VEGAN
5,39 € / ks 5,39 € / 1 kg
Skladom

ŠPALDOVÁ Múka v demeter kvalite je to najlepšie, čo si môžete dopriať.

Podrobný popis

Popis produktu nie je dostupný

Dodatočné parametre

Kategória: Lepkové múky
Hmotnosť: 1.014 kg
Členstvo v združení: DEMETER
Laktóza: NIE
Lepok: ÁNO
Sója: NIE
Vegan: ÁNO
Vegetarian: ÁNO
Obsah: 1.0
Prísady: ŠPALDOVÁ MÚKA
Energie v [kJ]: 1456
Energie v [kcal]: 344
Tuk [g]: 1.8
Z toho nasýtené mastné kyseliny [g]: 0.3
Sacharidy [g]: 67.2
Z toho cukor [g]: 1.4
Bielkoviny [g]: 12.1
Soľ [g]: 0.01
Špalda: ÁNO
Kôrovce: NIE
Vajcia: NIE
Ryby: NIE
Arašidy: NIE
Orechy: NIE
Mandle: NIE
Lieskové orechy: NIE
Vlašské orechy: NIE
Kešu oriešky: NIE
Pekanové orechy: NIE
Para orechy: NIE
Pistácie: NIE
Makadamiové orechy: NIE
Zeler: NIE
Horčica: NIE
Sezam: NIE
Siričitan: NIE
Lupin: NIE
Mäkkýše: NIE
Krajina pôvodu: Nemecko
Skladovanie a použitie: Skladujte na chladnom a suchom mieste.
Príprava: Na výdatné pečivo, chlieb a rožky použite špaldovú múku typ 1050. Základný recept: špaldový a ražný miešaný chlieb Suroviny: 600 g špaldovej múky typ 1050, 400 g ražnej múky typ 1150, 20 g soli, 20 g kvásku, 650 ml vlažnej vody , 75 g čerstvého kysnutého cesta alebo 15 g suchého Príprava: Oba druhy múky zmiešame so soľou. V troche vlažnej vody rozmiešame droždie, pridáme k múke s izbovo teplým kváskom a zvyšnou vodou. Vymiesime hladké cesto, prikryjeme a necháme na teplom mieste kysnúť asi 30 minút. Cesto ešte raz premiesime a v prípade potreby pridáme trochu múky. Vytvarujte dva dlhé bochníky chleba a nechajte na plechu kysnúť ďalších 15-20 minút. Pečieme v rúre predhriatej na 230 °C 10 minút, potom teplotu prepneme späť na 200 °C a pečieme ďalších 40-45 minút.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz