AQUAFABA Náhrada vajec 500ml VEGGO
Kód: 35890Podrobný popis
Je to vlastne vývar z cíceru, ktorý obsahuje jedinečnú kombináciu sacharidov, vlákniny a bielkovín, ktoré tejto zázračnej tekutine prepožičiavajú skvelé vlastnosti. Veggo Aquafaba sa využíva našľahaná, funguje tak ako sneh z bielkov – alebo v prípade niektorých receptov aj ako alternatíva celého vajca. Môžete ju použiť do tort, pusiniek, makróniek alebo aj na prípravu majonézy a omáčok.
Neobsahuje lepok.
Balenie = 10 vaječných bielkov/vajec
Použitie: 1 bielok/vajcia = 50 ml aquafaby
Studenú aquafabu šľahajte elektrickým šľahačom 3 - 5 minút do dosiahnutia kompaktnej konzistencie. Pre tuhšiu konzistenciu môžete pridať xanthan.
Dodatočné parametre
Kategória: | Na pečenie |
---|---|
Hmotnosť: | 0.1 kg |
Prísady: | Pitná voda, cícer |
Energie v [kJ]: | 57 |
Energie v [kcal]: | 14 |
Tuk [g]: | < 0,1 |
Z toho nasýtené mastné kyseliny [g]: | < 0,1 |
Sacharidy [g]: | 1,4 |
Z toho cukor [g]: | 0,34 |
Vláknina [g]: | 1,1 |
Bielkoviny [g]: | 1,52 |
Soľ [g]: | < 0,1 |
Krajina pôvodu: | Taliansko |
Skladovanie a použitie: | Použitie: 1 bielok/vajcia = 50 ml aquafaby Studenú aquafabu šľahajte elektrickým šľahačom 3 - 5 minút do dosiahnutia kompaktnej konzistencie. Pre tuhšiu konzistenciu môžete pridať xanthan. Pred použitím dobre pretrepte. Po otvorení skladujte v chladničke a spotrebujte počas 3 - 4 dní. Balenie = 10 vaječných bielkov/vajec. |
Položka bola vypredaná… |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár