Ovos nahý BIO 500g PROBIO

Kód: 40372
BEZ MLIEKA VEGAN
Značka: PROBIO
2,79 € / ks 0,56 € / 100 g
Skladom
Ovos je jedna z najznámejších a tiež jedna z najviac nutrične hodnotných obilnín.
Medzi jej skvelé vlastnosti patrí vysoký obsah rozpustnej a nerozpustnej vlákniny, vyšší obsah bielkovín.
Konzumácia ovsa priaznivo ovplyvňuje trávenie a vďaka vyššiemu obsahu nenasýtených mastných kyselín znižuje cholesterol.
Varené ovsené zrno odporúčame pridať do ovocných aj zeleninových šalátov, môžete ho použiť ako prílohu k pokrmom,
do mäkka uvarené poslúži ako skvelý základ nátierok.

Detailné informácie

Podrobný popis

.

Dodatočné parametre

Kategória: Obilniny a pseudoobilniny
Hmotnosť: 0.5 kg
Členstvo v združení: DEMETER
Laktóza: NIE
Lepok: ÁNO
Sója: NIE
Vegan: ÁNO
Vegetarian: ÁNO
Obsah: 1000
Prísady: Nahý ovos
Energie v [kJ]: 1519
Energie v [kcal]: 361
Tuk [g]: 7.1
Z toho nasýtené mastné kyseliny [g]: 1.2
Sacharidy [g]: 56
Z toho cukor [g]: 1.5
Vláknina [g]: 13
Bielkoviny [g]: 11
Soľ [g]: 0.01
Ekologické kontrolné č.: CZ-ÖKO-001
Ovos: ÁNO
Krajina pôvodu: čESKO
Skladovanie a použitie: Skladujte na chladnom a suchom mieste. Dátum spotreby je uvedený na obale.
Príprava: Mletý alebo vločkovaný nahý ovos používajte do teplých kaší alebo čerstvých obilnín, ako aj do placiek alebo polievok. Uvarené je vhodné ako plnohodnotná príloha alebo ako základ na dusené jedlá a rajnice.Recept: Müsli z čerstvých zŕn Ingrediencie: 100 g ovsených vločiek, 150 ml vody, 250 g prírodného jogurtu, 1 jablko, 1 lyžička medu Príprava: Nahé nahrubo pomelieme ovos, zalejeme vodou a prikryjeme aspoň 45 minút.Necháme napučať, najlepšie cez noc. Vmiešame jogurt, nahrubo nastrúhame jablko a premiešame, pridáme med. Nahrubo pomleté ​​alebo vmiešame orechy alebo semienka podľa chuti. Lyžica smotany urobí müsli ešte krémovejším.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz