PREDAJŇA NA Šustekova 20, Bratislava-Petržalka

Ovsená celozrná múka demeter 350g SPIELBERGER

2,49 € / ks 7,11 € / 1 kg
Skladom

Ovos má mierne orieškovú chuť a dá sa využiť na mnoho spôsobov. U našich ovsených vločiek sa celé zrno najskôr vypraží, potom sparí a potom sa stočí do krásnej vločky. Takto sa zachovajú všetky ingrediencie celého zrna. 

Podrobný popis

Popis produktu nie je dostupný

Dodatočné parametre

Kategória: Bezlepkové múky
Hmotnosť: 0.36 kg
Členstvo v združení: Demeter
Laktóza: NIE
Lepok: NIE
Ostatné obilniny obsahujúce lepok: NIE
Sója: NIE
Vegan: ÁNO
Vegetarian: ÁNO
Obsah: 350.0
Prísady: bezlepkový ovos **
Energie v [kJ]: 1470
Energie v [kcal]: 348
Tuk [g]: 7.0
Z toho nasýtené mastné kyseliny [g]: 1.3
Sacharidy [g]: 58.7
Z toho cukor [g]: 1.1
Bielkoviny [g]: 13.5
Soľ [g]: 0.02
Pšenica: NIE
Pšenica Khorasan: NIE
Špalda: NIE
Raž: NIE
Jačmeň: NIE
Ovos: ÁNO
Kôrovce: NIE
Vajcia: NIE
Ryby: NIE
Arašidy: NIE
Orechy: NIE
Mandle: NIE
Lieskové orechy: NIE
Vlašské orechy: NIE
Kešu oriešky: NIE
Pekanové orechy: NIE
Para orechy: NIE
Pistácie: NIE
Makadamiové orechy: NIE
Zeler: NIE
Horčica: NIE
Sezam: NIE
Siričitan: NIE
Lupin: NIE
Mäkkýše: NIE
Krajina pôvodu: Nemecko
Skladovanie a použitie: Skladujte na chladnom a suchom mieste.
Príprava: „Na sušienky, koláče, muffiny, chlieb alebo rožky používajte celozrnnú ovsenú múku v zmesi s inými múkami.Recept: Bezlepkový ovsený chliebSuroviny: 1 balíček sušeného droždia, 1/2 čajovej lyžičky cukru, 125 g bezlepkových ovsených vločiek, 500 ml vlažnej vody, 200 g zmesi tmavej múky, bez lepku, 200 g celozrnnej ovsenej múky bez lepku , 1 čajová lyžička psyllium, 1 čajová lyžička soli, 50 g masla izbovej teploty, bezlepkové ovsené vločky na posypaniePríprava: Droždie pripravíme s cukrom a trochou vody. Ovsené vločky zalejte zvyškom vody a nechajte napučať. Teraz zmiešajte všetky ingrediencie a dobre premiešajte. Prikryjeme a necháme kysnúť pol hodiny. Potom hniesť. Vlhkými rukami vylejeme na bochník vystlaný papierom na pečenie a posypeme ovsenými vločkami. Prikryjeme a necháme kysnúť pol hodiny. Pečte na 200 ° C 10 minút, potom znížte teplotu na 180 ° C a pečte ďalších 40 - 50 minút. “

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie