Ryžová múka celozrnná DEMETER 500g BAUCKHOF
Kód: 42131Podrobný popis
Ryžová múka je výživná potravina. Je to najmä v prípade múky z celých ryžových zŕn. Je charakteristická o niečo tmavším sfarbením a mi najmä vysoký podiel komplexných sacharidov a dôležitých bielkovín. Ukrýva v sebe vitamíny skupiny B, najmä kyselinu listovú aj vitamíny B1, B2 či B3 Telu doplní vápnik, mangán, selén, či horčík.Ukrývajú sa v nej látky s antioxidačnými vlastnosťami, ktoré predstavujú ochranu pre bunky tela. Ryžová múka mávynikajúci vplyv na tráviaci systém človeka a je aj ľahko stráviteľná. Jej výhodou je, že je bezlepková. Ideálna pre osoby, ktoré sa snažia udržiavať si dobrú hladinu cholesterolu aj krvného tlaku.
- Viete čo je DEMETER kvalita?
- Príprava raňajkovej kaše je rýchla a jednoduchá. Raňajkové vločky si môžete pripraviť na mnoho spôsobov. Pridať ich do jogurtu, rastlinného mlieka, alebo z nich uvariť kašu. Raňajková kaša z akýchkoľvek vločiek predstavuje ideálne raňajky.Ovsené vločky obsahujú vlákninu, fosfor, železo, vápnik, vitamíny E a vitamíny skupiny B. Ovsené vločky znižujú pocit hladu, čistia cievy, črevo, zabraňujú infarktom a znižujú hladinu cholesterolu v krvi. Sú výborné aj pre diabetikov a ľudí s potravinovou intoleranciou na pšenicu. Vláknina prospieva aj vášmu tráviacemu traktu, a preto sa vám všetko, čo neskôr zjete, jednoduchšie strávi. Po konzumácii ovsených vločiek ráno si váš organizmus nebude poobede žiadať žiadne sladké maškrty a navyše bude mať Váš organizmus dostatok energie pre svoje fungovanie.
Dodatočné parametre
| Kategória: | Bezlepkové múky |
|---|---|
| Hmotnosť: | 0.504 kg |
| EAN: | 4015637822884 |
| Členstvo v združení: | DEMETER |
| Laktóza: | NIE |
| Lepok: | NIE |
| Mliečny proteín: | NIE |
| Sója: | NIE |
| Vegan: | ÁNO |
| Vegetarian: | ÁNO |
| Obsah: | 500.0 |
| Prísady: | Celozrnná ryžová múka ** |
| Energie v [kJ]: | 1490 |
| Energie v [kcal]: | 352 |
| Tuk [g]: | 2.2 |
| Z toho nasýtené mastné kyseliny [g]: | 0.6 |
| Sacharidy [g]: | 74.0 |
| Z toho cukor [g]: | 0.7 |
| Vláknina [g]: | 2.2 |
| Bielkoviny [g]: | 7.8 |
| Soľ [g]: | 0.03 |
| Pšenica: | NIE |
| Pšenica Khorasan: | NIE |
| Špalda: | NIE |
| Raž: | NIE |
| Jačmeň: | NIE |
| Ovos: | NIE |
| Kôrovce: | NIE |
| Vajcia: | NIE |
| Ryby: | NIE |
| Arašidy: | NIE |
| Orechy: | NIE |
| Mandle: | NIE |
| Lieskové orechy: | NIE |
| Vlašské orechy: | NIE |
| Kešu oriešky: | NIE |
| Pekanové orechy: | NIE |
| Para orechy: | NIE |
| Pistácie: | NIE |
| Makadamiové orechy: | NIE |
| Zeler: | NIE |
| Horčica: | NIE |
| Sezam: | NIE |
| Siričitan: | NIE |
| Lupin: | NIE |
| Mäkkýše: | NIE |
| Glutamát: | NIE |
| Kvasinky: | NIE |
| Kuracie mäso: | NIE |
| Kakao: | NIE |
| Koriander: | NIE |
| Kukurica: | NIE |
| Hovädzie mäso: | NIE |
| Bravčové mäso: | NIE |
| Vanilín: | NIE |
| Škorica: | NIE |
| Krajina pôvodu: | Nemecko |
| Skladovanie a použitie: | Skladujte v chlade a suchu. |
| Príprava: | Rýchly ryžový nákyp so škoricou a cukrom Ingrediencie: 500 ml mlieka alebo 350 ml sójového mlieka, 50 g ryžovej múky, 1 štipka soli, 1 štipka bourbonovej vanilky, maslo, škorica a cukor, ryžová múka, cukor, soľ a bourbon vanilka a premiešame s polovicou mlieka Miešame bez hrudiek. Zvyšok mlieka privedieme do varu. Do vriacej tekutiny vmiešajte zmes ryžovej múky a za stáleho miešania povarte, kým kaša neprebubláva a husto nekvapká z lyžice. Podávame s rozpusteným maslom a škoricou a cukrom. Pre 2 osoby |
Diskusia
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár
