Ovsené vločky celozrnné jemné BIO 425g BAUCKHOF
Kód: 545164Podrobný popis
Bez použitia geneticky modifikovaných GMO, bez použitia konzervačných látok a prísad. Vhodná alternatíva na raňajky, do jogurtov, do kaší, koláčikov a zahustenia omáčok. Ovsená kaša predstavuje ideálne raňajky. Najmä ráno v zhone je výborná pre svoju rýchlu a jednoduchú prípravu a látky, ktoré obsahuje, vlákninu, fosfor, železo, vápnik, vitamíny E a vitamíny skupiny B.
Ovsené vločky znižujú pocit hladu, čistia cievy, zabraňujú infarktom a znižujú hladinu cholesterolu v krvi. Sú výborné aj pre diabetikov a ľudí s potravinovou intoleranciou na pšenicu.
Dodatočné parametre
| Kategória: | Čisté vločky |
|---|---|
| Hmotnosť: | 0.438 kg |
| EAN: | 4015637003344 |
| Laktóza: | NIE |
| Lepok: | NIE |
| Mliečny proteín: | NIE |
| Sója: | NIE |
| Vegan: | ÁNO |
| Vegetarian: | ÁNO |
| Obsah: | 425.0 |
| Prísady: | Celozrnné OVSENÉ vločky * bez lepku |
| Energie v [kJ]: | 1560 |
| Energie v [kcal]: | 370 |
| Tuk [g]: | 6.7 |
| Z toho nasýtené mastné kyseliny [g]: | 1.1 |
| Sacharidy [g]: | 60.0 |
| Z toho cukor [g]: | 0.8 |
| Vláknina [g]: | 9.7 |
| Bielkoviny [g]: | 13.0 |
| Soľ [g]: | 0.01 |
| Pšenica: | NIE |
| Pšenica Khorasan: | NIE |
| Špalda: | NIE |
| Raž: | NIE |
| Jačmeň: | NIE |
| Ovos: | ÁNO |
| Kôrovce: | NIE |
| Vajcia: | NIE |
| Ryby: | NIE |
| Arašidy: | NIE |
| Orechy: | NIE |
| Mandle: | NIE |
| Lieskové orechy: | NIE |
| Vlašské orechy: | NIE |
| Kešu oriešky: | NIE |
| Pekanové orechy: | NIE |
| Para orechy: | NIE |
| Pistácie: | NIE |
| Makadamiové orechy: | NIE |
| Zeler: | NIE |
| Horčica: | NIE |
| Sezam: | NIE |
| Siričitan: | NIE |
| Lupin: | NIE |
| Mäkkýše: | NIE |
| Glutamát: | NIE |
| Kvasinky: | NIE |
| Kuracie mäso: | NIE |
| Kakao: | NIE |
| Koriander: | NIE |
| Kukurica: | NIE |
| Hovädzie mäso: | NIE |
| Bravčové mäso: | NIE |
| Vanilín: | NIE |
| Škorica: | NIE |
| Krajina pôvodu: | Nemecko |
| Skladovanie a použitie: | Skladujte v chlade a suchu. |
| Príprava: | Surová konzumácia alebo vločkové jedlá. |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár
