Čokoláda na varenie horká BIO 200g VIVANI
Kód: 233184Podrobný popis
Popis produktu nie je dostupný
Dodatočné parametre
| Kategória: | Čokoláda |
|---|---|
| Hmotnosť: | 0.208 kg |
| EAN: | 4044889002225 |
| Laktóza: | môže obsahovať stopové množstvo |
| Lepok: | môže obsahovať stopové množstvá |
| Mliečny proteín: | môže obsahovať stopové množstvo |
| Sója: | NIE |
| Vegan: | ÁNO |
| Vegetarian: | ÁNO |
| Obsah: | 200.0 |
| Prísady: | Zloženie: kakaová hmota *, surový trstinový cukor *, kakaové maslo *. Kakao: minimálne 70%. Môže obsahovať zložky ORECHOV, MLIEKA a GLUTÉNU. |
| Energie v [kJ]: | 2425 |
| Energie v [kcal]: | 585 |
| Tuk [g]: | 44.9 |
| Z toho nasýtené mastné kyseliny [g]: | 28.3 |
| Sacharidy [g]: | 32.5 |
| Z toho cukor [g]: | 27.0 |
| Bielkoviny [g]: | 7.0 |
| Soľ [g]: | 0.02 |
| Pšenica: | môže obsahovať stopové množstvo |
| Pšenica Khorasan: | NIE |
| Špalda: | NIE |
| Raž: | NIE |
| Jačmeň: | môže obsahovať stopové množstvo |
| Ovos: | môže obsahovať stopové množstvo |
| Kôrovce: | NIE |
| Vajcia: | NIE |
| Ryby: | NIE |
| Arašidy: | NIE |
| Mlieko: | môže obsahovať stopové množstvo |
| Orechy: | môže obsahovať stopové množstvo |
| Mandle: | môže obsahovať stopové množstvo |
| Lieskové orechy: | môže obsahovať stopové množstvo |
| Vlašské orechy: | NIE |
| Kešu oriešky: | NIE |
| Pekanové orechy: | NIE |
| Para orechy: | NIE |
| Pistácie: | môže obsahovať stopové množstvo |
| Makadamiové orechy: | NIE |
| Zeler: | NIE |
| Horčica: | NIE |
| Sezam: | NIE |
| Siričitan: | NIE |
| Lupin: | NIE |
| Mäkkýše: | NIE |
| Fruktóza: | ÁNO |
| Glutamát: | NIE |
| Kvasinky: | NIE |
| Kuracie mäso: | NIE |
| Kakao: | ÁNO |
| Koriander: | NIE |
| Kukurica: | môže obsahovať stopové množstvo |
| Hovädzie mäso: | NIE |
| Bravčové mäso: | NIE |
| Vanilín: | NIE |
| Krajina pôvodu: | Nemecko |
| Skladovanie a použitie: | Skladujte na chladnom a suchom mieste! |
| Príprava: | Aký je najlepší spôsob, ako rozpustiť čokoládu? Čokoládu je možné optimálne roztopiť iba vo vodnom kúpeli. Postup: Hrniec zohrejeme s vodou. Nadrobno nakrájanú čokoládu / polevu dáme do žiaruvzdornej misy, vložíme do hrnca a necháme rozpustiť. Dôležité: Vlhkosť sa nesmie dostať do škrupiny, inak čokoláda ihneď stuhne. Optimálna teplota topenia je 40 ° C - 45 ° C. |
| Položka bola vypredaná… | |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár
