Čokoláda na varenie horká BIO 200g VIVANI
Kód: 233184Podrobný popis
Popis produktu nie je dostupný
Dodatočné parametre
Kategória: | Čokoláda |
---|---|
Hmotnosť: | 0.208 kg |
EAN: | 4044889002225 |
Laktóza: | môže obsahovať stopové množstvo |
Lepok: | môže obsahovať stopové množstvá |
Mliečny proteín: | môže obsahovať stopové množstvo |
Sója: | NIE |
Vegan: | ÁNO |
Vegetarian: | ÁNO |
Obsah: | 200.0 |
Prísady: | Zloženie: kakaová hmota *, surový trstinový cukor *, kakaové maslo *. Kakao: minimálne 70%. Môže obsahovať zložky ORECHOV, MLIEKA a GLUTÉNU. |
Energie v [kJ]: | 2425 |
Energie v [kcal]: | 585 |
Tuk [g]: | 44.9 |
Z toho nasýtené mastné kyseliny [g]: | 28.3 |
Sacharidy [g]: | 32.5 |
Z toho cukor [g]: | 27.0 |
Bielkoviny [g]: | 7.0 |
Soľ [g]: | 0.02 |
Pšenica: | môže obsahovať stopové množstvo |
Pšenica Khorasan: | NIE |
Špalda: | NIE |
Raž: | NIE |
Jačmeň: | môže obsahovať stopové množstvo |
Ovos: | môže obsahovať stopové množstvo |
Kôrovce: | NIE |
Vajcia: | NIE |
Ryby: | NIE |
Arašidy: | NIE |
Mlieko: | môže obsahovať stopové množstvo |
Orechy: | môže obsahovať stopové množstvo |
Mandle: | môže obsahovať stopové množstvo |
Lieskové orechy: | môže obsahovať stopové množstvo |
Vlašské orechy: | NIE |
Kešu oriešky: | NIE |
Pekanové orechy: | NIE |
Para orechy: | NIE |
Pistácie: | môže obsahovať stopové množstvo |
Makadamiové orechy: | NIE |
Zeler: | NIE |
Horčica: | NIE |
Sezam: | NIE |
Siričitan: | NIE |
Lupin: | NIE |
Mäkkýše: | NIE |
Fruktóza: | ÁNO |
Glutamát: | NIE |
Kvasinky: | NIE |
Kuracie mäso: | NIE |
Kakao: | ÁNO |
Koriander: | NIE |
Kukurica: | môže obsahovať stopové množstvo |
Hovädzie mäso: | NIE |
Bravčové mäso: | NIE |
Vanilín: | NIE |
Krajina pôvodu: | Nemecko |
Skladovanie a použitie: | Skladujte na chladnom a suchom mieste! |
Príprava: | Aký je najlepší spôsob, ako rozpustiť čokoládu? Čokoládu je možné optimálne roztopiť iba vo vodnom kúpeli. Postup: Hrniec zohrejeme s vodou. Nadrobno nakrájanú čokoládu / polevu dáme do žiaruvzdornej misy, vložíme do hrnca a necháme rozpustiť. Dôležité: Vlhkosť sa nesmie dostať do škrupiny, inak čokoláda ihneď stuhne. Optimálna teplota topenia je 40 ° C - 45 ° C. |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár