Kakao jemné odolejované 125g NATURATA
Kód: 199798Podrobný popis
Kakaové bôby obsahujú skvelé a prospešné látky pre náš organizmus. Obsahujú veľa minerálov a stopových prvkov ako zinok, mangán, sodík, draslík, meď, železo a podobne. Obsahujú aj veľké množstvo vitamínov, antioxidanty a zaujímavé látky akými sú napríklad epicatechín alebo theobromin, ktorý je prospešný najmä v znižovaní krvného tlaku.
Účinky kakaa vďaka svojmu zloženiu dokáže ovplyvniť veľmi veľa funkcií a orgánov v našom tele.
Pomáha v týchto oblastiach:
- Blahodarne pôsobí na srdce a cievy
- Znižuje krvný tlak
- Pozitívne ovplyvňuje zuby
- Ovplyvňuje vyprázdňovanie
- Vplýva na trávenie
- Posilňuje imunitu
- Pozitívne ovplyvňuje funkcie mozgu
- Ovplyvňuje psychickú pohodu
- Znižuje hladinu cholesterolu v krvi
- Má antioxidačné účinky
- Využíva sa ako afrodiziakum
Dodatočné parametre
| Kategória: | Kakao |
|---|---|
| Hmotnosť: | 0.141 kg |
| EAN: | 4024297007593 |
| Laktóza: | NIE |
| Lepok: | NIE |
| Sója: | NIE |
| Vegan: | ÁNO |
| Vegetarian: | ÁNO |
| Obsah: | 125.0 |
| Prísady: | Kakaový prášok * |
| Energie v [kJ]: | 1749 |
| Energie v [kcal]: | 418 |
| Tuk [g]: | 21.0 |
| Z toho nasýtené mastné kyseliny [g]: | 13.0 |
| Sacharidy [g]: | 15.0 |
| Z toho cukor [g]: | 0.3 |
| Bielkoviny [g]: | 28.0 |
| Soľ [g]: | 0.05 |
| Pšenica: | NIE |
| Pšenica Khorasan: | NIE |
| Špalda: | NIE |
| Raž: | NIE |
| Jačmeň: | NIE |
| Ovos: | NIE |
| Kôrovce: | NIE |
| Vajcia: | NIE |
| Ryby: | NIE |
| Arašidy: | NIE |
| Orechy: | NIE |
| Mandle: | NIE |
| Lieskové orechy: | NIE |
| Vlašské orechy: | NIE |
| Kešu oriešky: | NIE |
| Pekanové orechy: | NIE |
| Para orechy: | NIE |
| Pistácie: | NIE |
| Makadamiové orechy: | NIE |
| Zeler: | NIE |
| Horčica: | NIE |
| Sezam: | NIE |
| Siričitan: | NIE |
| Lupin: | NIE |
| Mäkkýše: | NIE |
| Krajina pôvodu: | Nemecko |
| Skladovanie a použitie: | Skladujte v suchu a chránené pred teplom. |
| Príprava: | Jemné kakao dodá koláčom a zákuskom čokoládovú nôtu a chutí lahodne aj ako horúca čokoláda na pitie! |
Diskusia
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár
