Špaldová múka hladká T630 DEMETER 1kg SPIELBERGER
Kód: 42048Podrobný popis
Označenie špaldovej múky
- T 430 špaldová múka
- T 630 špaldová múka
- T 812 špaldová múka
- T1700 špaldová chlebová múka
- má vynikajúce zloženie mastných kyselín
- obsahuje vitamíny skupiny B, vitamíny A a E a minerálne látky (fosfor, draslík, horčík, vápnik, zinok)
- má vysoký obsah lepku, preto sa s ňou veľmi dobre pracuje, je plastická a pečivo zostane dlho čerstvé
- veľmi dobre pôsobi na imunitný systém
- je ľahšie stráviteľná ako ostatné typy múk
- tuk zo špaldy sa neukladá v tele tak, ako tuk zo pšenice (napríklad sliepky kŕmené špaldou znášajú viac vajec, ale netučnejú)
- má vyššiu výživovú hodnotu, teda na zasýtenie potrebujeme oveľa menšie množstvo
- má nízky glykemický index
Dodatočné parametre
| Kategória: | Lepkové múky |
|---|---|
| Hmotnosť: | 1.015 kg |
| EAN: | 4022381234184 |
| Členstvo v združení: | DEMETER |
| Laktóza: | NIE |
| Lepok: | ÁNO |
| Mliečny proteín: | NIE |
| Ostatné obilniny obsahujúce lepok: | môže obsahovať stopové množstvo |
| Sója: | NIE |
| Vegan: | ÁNO |
| Vegetarian: | ÁNO |
| Obsah: | 1000.0 |
| Prísady: | ŠPALDOVÁ MÚKA |
| Energie v [kJ]: | 1460 |
| Energie v [kcal]: | 344 |
| Tuk [g]: | 1.3 |
| Z toho nasýtené mastné kyseliny [g]: | 0.2 |
| Sacharidy [g]: | 69.0 |
| Z toho cukor [g]: | 0.8 |
| Vláknina [g]: | 3.7 |
| Bielkoviny [g]: | 12.0 |
| Soľ [g]: | 0.01 |
| Pšenica: | môže obsahovať stopové množstvo |
| Pšenica Khorasan: | môže obsahovať stopové množstvo |
| Špalda: | ÁNO |
| Raž: | môže obsahovať stopové množstvo |
| Jačmeň: | môže obsahovať stopové množstvo |
| Ovos: | môže obsahovať stopové množstvo |
| Kôrovce: | NIE |
| Vajcia: | NIE |
| Ryby: | NIE |
| Arašidy: | NIE |
| Mlieko: | NIE |
| Orechy: | NIE |
| Mandle: | NIE |
| Lieskové orechy: | NIE |
| Vlašské orechy: | NIE |
| Kešu oriešky: | NIE |
| Pekanové orechy: | NIE |
| Para orechy: | NIE |
| Pistácie: | NIE |
| Makadamiové orechy: | NIE |
| Zeler: | NIE |
| Horčica: | NIE |
| Sezam: | môže obsahovať stopové množstvo |
| Siričitan: | NIE |
| Lupin: | NIE |
| Mäkkýše: | NIE |
| Glutamát: | NIE |
| Kvasinky: | NIE |
| Kuracie mäso: | NIE |
| Kakao: | NIE |
| Koriander: | NIE |
| Kukurica: | NIE |
| Hovädzie mäso: | NIE |
| Bravčové mäso: | NIE |
| Vanilín: | NIE |
| Škorica: | NIE |
| Krajina pôvodu: | Nemecko |
| Skladovanie a použitie: | Skladujte v chlade a suchu. |
| Príprava: | Jogurtové muffiny:250 g špaldovej múky typ630, 2 ČL prášku do pečiva, 50g hrozienok (alebo sekaných orechov), 110g surového trstinového alebo hnedého cukru, 2 vajcia, 150g jogurtu, 125g mäkkého masla, 100g ovocia (banán, jablká, maliny, čučoriedky, čerešne)Múku zmiešame s práškom do pečiva a hrozienkami (alebo orechmi). Pridajte cukor, vajcia, jogurt a maslo a premiešajte. Nakoniec vmiešame ovocie. Plech na mafiny vymastíme, nalejeme zmes a pečieme pri 180 °C asi 25 minút do zlatožlta., Pre všetky recepty s pšeničnou múkou typ 550 alebo typ 405 môžete použiť špaldovú múku typu 630. |
| Položka bola vypredaná… | |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár
