Bulgur DEMETER 500g SPIELBERGER
Kód: 156597Podrobný popis
Bulgur sa vyrába z tvrdej pšenice vypestovanej talianskymi farmármi, s ktorými Spielberger Mühle spolupracuje už niekoľko desaťročí. Celé zrno sa otvorí pomocou vody a tepla. Vďaka tomuto procesu je zrno zvlášť cenné pre ľudský organizmus. Následný proces sušenia zaisťuje, že zrno môže rozvinúť svoju chuť predtým, ako je rozdrvené v mlyne. Bulgur je vhodný ako príloha k rôznym jedlám alebo napr. na zeleninové taniere.
Dodatočné parametre
| Kategória: | Obilniny |
|---|---|
| Hmotnosť: | 0.508 kg |
| EAN: | 4022381180207 |
| Členstvo v združení: | DEMETER |
| Laktóza: | NIE |
| Lepok: | ÁNO |
| Sója: | NIE |
| Vegan: | ÁNO |
| Vegetarian: | ÁNO |
| Obsah: | 500.0 |
| Prísady: | TVRDÁ PŠENICA ** |
| Energie v [kJ]: | 1464 |
| Energie v [kcal]: | 346 |
| Tuk [g]: | 2.3 |
| Z toho nasýtené mastné kyseliny [g]: | 0.4 |
| Sacharidy [g]: | 65.2 |
| Z toho cukor [g]: | 1.2 |
| Bielkoviny [g]: | 11.2 |
| Soľ [g]: | 0.003 |
| Pšenica: | ÁNO |
| Kôrovce: | NIE |
| Vajcia: | NIE |
| Ryby: | NIE |
| Arašidy: | NIE |
| Orechy: | NIE |
| Mandle: | NIE |
| Lieskové orechy: | NIE |
| Vlašské orechy: | NIE |
| Kešu oriešky: | NIE |
| Pekanové orechy: | NIE |
| Para orechy: | NIE |
| Pistácie: | NIE |
| Makadamiové orechy: | NIE |
| Zeler: | NIE |
| Horčica: | NIE |
| Sezam: | NIE |
| Siričitan: | NIE |
| Lupin: | NIE |
| Mäkkýše: | NIE |
| Krajina pôvodu: | Nemecko |
| Skladovanie a použitie: | Skladujte na chladnom a suchom mieste. |
| Príprava: | „Bulgur používajte na rýchle varenie ako prílohu, do šalátov alebo karbonátok.Základný recept:Do bulguru pridajte 1,5 -násobné množstvo vody, zľahka osolte a priveďte k varu. Necháme na miernom ohni nakysnúť asi 10 minút.Recept: bulgurový šalátPodľa základného receptu pripravte 250 g bulguru. Nasekajte ½ červenej a ½ žltej papriky, 1 uhorku, 2 paradajky, ½ cibule a premiešajte s bulgurom. Ochutíme malinovým octom, olivovým olejom, soľou, korením, čerstvými bylinkami a necháme chvíľu lúhovať. “ |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár
