Mandle pražené solené DEMETER 500g ALBAGA
Kód: 220488Podrobný popis
Tieto výberové mandle pochádzajú zo Španielska, kde ich rodina architekta Ramona Alarcona pestuje s veľkou vášňou podľa biodynamických noriem od roku 1999.
Rodinná farma sa rozprestiera na ploche 725 hektárov a hraničí na úpätí hôr s prírodnou rezerváciou v oblasti La Mancha. Tá je známa svojimi neplodnými a suchými pôdami, ktoré robia poľnohospodárstvo mimoriadne ťažké. Napriek nepriaznivým podmienkam sa však zachovala plodnosť pôdy vďaka biodynamickým kultivačným metódam. V nedotknutých storočných borovicových hájoch sa tak pestujú pásy mandľových stromov. Zberané mandle sú potom transportované do oblasti spracovania.
Toto starostlivé hospodárenie s pôdou sa deje v najväčšej harmónii s prírodou a odzrkadľuje sa tak na chuti mandlí, ktorá je skutočne prirodzená a lahodná.
Aby ste získali všetky zdravotné benefity, ktoré mandle ponúkajú (sú totiž plné živín, vitamínov, minerálov a zdravých tukov), uistite sa, že si ich zakúpite skutočne z dôveryhodných zdrojov, ktoré nepoužívajú pasterizačné techniky a nie sú ošetrené nebezpečným plynom - propylénoxidom, ktorý výrazne znižuje ich nutričnú hodnotu.
Doprajte sebe aj svojim blízkym tú najvyššiu kvalitu - ako zdravý a dokonalý snack v podobe týchto demeter mandlí.
Dodatočné parametre
| Kategória: | Orechy a semienka |
|---|---|
| Hmotnosť: | 0.2 kg |
| EAN: | 8436562220488 |
| Členstvo v združení: | DEMETER |
| Prísady: | pražené solené mandle* *z kontrolovaného biodynamického pestovania |
| Energie v [kJ]: | 2632 |
| Energie v [kcal]: | 621 |
| Tuk [g]: | 52,93 |
| Z toho nasýtené mastné kyseliny [g]: | 4,05 |
| Z toho mononenasýtené mastné kyseliny [g]: | 33,66 |
| Z toho polynenasýtené mastné kyseliny [g]: | 12,65 |
| Sacharidy [g]: | 6,6 |
| Z toho cukor [g]: | 2,4 |
| Vláknina [g]: | 13,4 |
| Bielkoviny [g]: | 22,9 |
| Soľ [g]: | 0,45 |
| Krajina pôvodu: | Španielsko |
| Skladovanie a použitie: | Chráňte pred svetlom a teplom! Skladujte v suchu. |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
