Puding s tonkovými bôbmi BIO 40g RAPUNZEL
Kód: 310933Podrobný popis
Popis produktu nie je dostupný
Dodatočné parametre
| Kategória: | Pudingy |
|---|---|
| Hmotnosť: | 0.045 kg |
| EAN: | 4006040081128 |
| Laktóza: | NIE |
| Lepok: | NIE |
| Mliečny proteín: | NIE |
| Sója: | NIE |
| Vegan: | ÁNO |
| Obsah: | 40.0 |
| Prísady: | Kukuričný škrob*, mletá fazuľa tonka*, morská soľ |
| Energie v [kJ]: | 1479 |
| Energie v [kcal]: | 348 |
| Tuk [g]: | 0.0 |
| Z toho nasýtené mastné kyseliny [g]: | 0.0 |
| Sacharidy [g]: | 87.0 |
| Z toho cukor [g]: | 0.0 |
| Vláknina [g]: | 0.0 |
| Bielkoviny [g]: | 0.0 |
| Soľ [g]: | 0.09 |
| Vegetarian: | ÁNO |
| Výška produktu: | 16 |
| Šírka produktu: | 11 |
| Hĺbka produktu: | 0.5 |
| Výška balenia: | 16.5 |
| Hĺbka balenia: | 25.3 |
| Pšenica: | NIE |
| Pšenica Khorasan: | NIE |
| Špalda: | NIE |
| Raž: | NIE |
| Jačmeň: | NIE |
| Ovos: | NIE |
| Kôrovce: | NIE |
| Vajcia: | NIE |
| Ryby: | NIE |
| Arašidy: | NIE |
| Mlieko: | NIE |
| Orechy: | NIE |
| Mandle: | NIE |
| Lieskové orechy: | NIE |
| Vlašské orechy: | NIE |
| Kešu oriešky: | NIE |
| Pekanové orechy: | NIE |
| Para orechy: | NIE |
| Pistácie: | NIE |
| Makadamiové orechy: | NIE |
| Zeler: | NIE |
| Horčica: | NIE |
| Sezam: | NIE |
| Siričitan: | NIE |
| Lupin: | NIE |
| Mäkkýše: | NIE |
| Glutamát: | NIE |
| Kvasinky: | NIE |
| Kuracie mäso: | NIE |
| Kakao: | NIE |
| Koriander: | NIE |
| Kukurica: | ÁNO |
| Hovädzie mäso: | NIE |
| Bravčové mäso: | NIE |
| Škorica: | NIE |
| EAN kartónu: | 4006040081111 |
| Množstvo v kartónu: | 25 |
| Skladovanie a použitie: | Skladujte na chladnom a suchom mieste. Krémový puding s neporovnateľnou vôňou tonka bôbov na 500 ml mlieka. Pudingový prášok zmiešajte so 6 lyžicami studeného mlieka a 40 g trstinového cukru do hladka. Zvyšné mlieko privedieme do varu, odstavíme z ohňa a vmiešame rozmiešaný prášok. Znova krátko povaríme a potom vložíme do misy alebo do za studena vypláchnutej formy. Dajte do chladničky aspoň na 4 hodiny stuhnúť. |
| Krajina pôvodu: | Nemecko |
Diskusia
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár
