PREDAJŇA NA Šustekova 20, Bratislava-Petržalka

Múka mix univerzálna demeter 500g SPIELBERGER

3,89 € / ks 7,78 € / 1 kg
Skladom

Táto vyvážená zmes bezlepkových múk je vhodná pre najrôznejšie svetlé pečivo. Obsahuje málo kukuričného škrobu.

Podrobný popis

Popis produktu nie je dostupný

Dodatočné parametre

Kategória: Bezlepkové múky
Hmotnosť: 0.514 kg
Členstvo v združení: Demeter
Laktóza: NIE
Lepok: NIE
Ostatné obilniny obsahujúce lepok: NIE
Sója: NIE
Vegan: ÁNO
Vegetarian: ÁNO
Obsah: 500.0
Prísady: Celozrnná ryžová múka **, kukuričná múka **, kukuričný škrob *, guma zo svätojánskeho chleba *
Energie v [kJ]: 1434
Energie v [kcal]: 339
Tuk [g]: 1.5
Z toho nasýtené mastné kyseliny [g]: 0.3
Sacharidy [g]: 75.1
Z toho cukor [g]: 0.6
Bielkoviny [g]: 6.4
Soľ [g]: 0.01
Pšenica: NIE
Pšenica Khorasan: NIE
Špalda: NIE
Raž: NIE
Jačmeň: NIE
Ovos: NIE
Kôrovce: NIE
Vajcia: NIE
Ryby: NIE
Arašidy: NIE
Orechy: NIE
Mandle: NIE
Lieskové orechy: NIE
Vlašské orechy: NIE
Kešu oriešky: NIE
Pekanové orechy: NIE
Para orechy: NIE
Pistácie: NIE
Makadamiové orechy: NIE
Zeler: NIE
Horčica: NIE
Sezam: NIE
Siričitan: NIE
Lupin: NIE
Mäkkýše: NIE
Krajina pôvodu: Nemecko
Skladovanie a použitie: Skladujte na chladnom a suchom mieste.
Príprava: „Základný recept na bezlepkové krehké cesto220 g SPIELBERGER Mehlmix universal, ½ čajovej lyžičky psyllium, 60 g jemného surového trstinového cukru, 1 štipka soli, 90 g masla, 1 vajce, 1 žĺtokMúku preosejeme do misky. Vmiešajte psyllium, cukor a soľ. Pridajte vajíčka a na kúsky nakrájané maslo a rýchlo všetko premiešajte na cesto, ktoré nie je príliš tuhé. Pred spracovaním nechajte cesto odpočívať v chladničke 1 hodinu. Vhodný ako základ na koláče a na vykrajovače., Základný recept: bezlepkové krehké cestoZloženie: 220 g bezlepkovej múkyUniverzálne, 1/2 ČL plevy psyllium,60 g jemného surového trstinového cukru, 1 štipka soli,90 g masla, 1 vajce, 1 žĺtokPríprava: múku preosejeme. Vmiešajte psyllium, cukor a soľ. Pridajte vajíčka a na kúsky nakrájané maslo a rýchlo všetko premiešajte na cesto, ktoré nie je príliš tuhé.Pred spracovaním nechajte cesto odpočívať v chladničke 1 hodinu. Vhodný ako základ pre koláče a vykrajovače. "

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie