Tofu natur BIO 200g TAIFUN

Kód: 153419
BEZ LEPKU BEZ MLIEKA VEGAN SÓJA
Značka: TAIFUN
2,49 € / ks 12,45 € / 1 kg
Skladom
Tradičné základné tofu je bohaté na vysoko kvalitné rastlinné bielkoviny a je možné ho pripraviť rôznymi spôsobmi. Či už je to korenené, horké, sladké alebo kyslé - naše prírodné tofu sa dá spracovať ktorýmkoľvek smerom. Vďaka svojej pevnej konzistencii je ideálny na vyprážanie.

Detailné informácie

Podrobný popis

Prírodné tofu pochádza z Číny, kde si ho vážia už viac ako 2 000 rokov. Či už je to korenené, horké, sladké alebo kyslé - prírodné tofu umožňuje dochutenie akýmkoľvek smerom. Vďaka svojej pevnej konzistencii je ideálny na marinovanie, vyprážanie a praženie.

Dodatočné parametre

Kategória: Tempeh, tofu a seitan
Hmotnosť: 0.22 kg
Laktóza: NIE
Lepok: NIE
Ostatné obilniny obsahujúce lepok: NIE
Sója: ÁNO
Vegan: ÁNO
Vegetarian: ÁNO
Obsah: 200.0
Prísady: SÓJOVÉ BOBY * (55%), voda, zrážacie látky: chlorid horečnatý, síran vápenatý.
Energie v [kJ]: 497
Energie v [kcal]: 119
Tuk [g]: 6.7
Z toho nasýtené mastné kyseliny [g]: 1.2
Sacharidy [g]: 1.3
Z toho cukor [g]: 0.5
Bielkoviny [g]: 13.0
Soľ [g]: 0.01
Pšenica: NIE
Špalda: NIE
Raž: NIE
Jačmeň: NIE
Ovos: NIE
Vajcia: NIE
Ryby: NIE
Arašidy: NIE
Orechy: NIE
Mandle: NIE
Lieskové orechy: NIE
Vlašské orechy: NIE
Kešu oriešky: NIE
Pekanové orechy: NIE
Para orechy: NIE
Pistácie: NIE
Makadamiové orechy: NIE
Zeler: NIE
Horčica: NIE
Sezam: NIE
Siričitan: NIE
Lupin: NIE
Mäkkýše: NIE
Krajina pôvodu: Nemecko
Skladovanie a použitie: Pred použitím tofu pokvapkajte papierovou utierkou alebo ho nechajte dlho odtekať. Ak nespracujete celý kus tofu, vložte zadržané tofu do misy a úplne ho zalejte čerstvou vodou. Vaše tofu tak zostane v chladničke čerstvé tri až štyri dni. Vodu meňte denne.
Príprava: Otvorenie: Balíček tofu položte štítkom nadol na reznú dosku a v strede pozdĺžnym rezom ostrým nožom. Tofu zľahka osušte v kuchynskej utierke a nakrájajte podľa potreby. Mrazenie: Môžete tiež zmraziť tofu. Potom vydrží niekoľko mesiacov, ale zmení svoju farbu a v skuse sa stane pórovitejším a pevnejším. Po rozmrazení tofu najskôr scedíme a vytlačíme. Pozor: prírodné tofu po rozmrazení veľmi ľahko prijíma korenie! Mrazené prírodné tofu je veľmi vhodné k tofu rezeň. Opekanie: V liatine alebo dobre obalenej panvici zohrejte trochu oleja a priveďte ho tesne pred bod dymu. Tofu dáme na rozpálenú panvicu a opekáme do zlatista zo všetkých strán na úrovni 3-4, niekoľkokrát obrátime. Marinovanie: Rýchly a chutný spôsob prípravy tofu je vložiť kocky alebo plátky do sójovej omáčky, vína alebo marinády podľa vlastného výberu: tofu vopred osušte, aby sa marináda mohla lepšie vpiť. Čím dlhšie je tofu nakladané, tým je chuť intenzívnejšia. Toto tofu je vhodné na vyprážanie, pečenie a varenie. Chlieb: tofu nakrájame na plátky, osušíme a podľa potreby okoreníme. Plátky otočte na múku, odklepte a potom ich dajte do tekutiny, napríklad v sójovom alebo ryžovom mlieku. Prípadne môžete zmiešať kukuričný škrob s trochou sójovej omáčky. Potom vmiešame strúhanku a poklepeme. Nakoniec pečte v tuku na strednom ohni do zlatista.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz