Ražná múka Typ 1150 DEMETER 1kg SPIELBERGER

Kód: 156584
DEMETER BEZ MLIEKA VEGAN
3,39 € / ks 3,39 € / 1 kg
Máme skladom

Podrobný popis

Popis produktu nie je dostupný

Dodatočné parametre

Kategória: Múky, krupice, pudingy, zmesi, strúhanky a zahusťovadlá
Hmotnosť: 1.014 kg
EAN: 4022381225182
Členstvo v združení: DEMETER
Laktóza: NIE
Lepok: ÁNO
Sója: NIE
Vegan: ÁNO
Vegetarian: ÁNO
Obsah: 1.0
Prísady: Ražná múka **
Energie v [kJ]: 1353
Energie v [kcal]: 323
Tuk [g]: 1.3
Z toho nasýtené mastné kyseliny [g]: 0.2
Sacharidy [g]: 67.8
Z toho cukor [g]: 1.8
Bielkoviny [g]: 9.0
Soľ [g]: 0.01
Ekologické kontrolné č.: DE-ÖKO-007 (Prüfgesellschaft ökologischer Landbau mbH)
Raž: ÁNO
Kôrovce: NIE
Vajcia: NIE
Ryby: NIE
Arašidy: NIE
Mlieko: NIE
Orechy: NIE
Mandle: NIE
Lieskové orechy: NIE
Vlašské orechy: NIE
Kešu oriešky: NIE
Pekanové orechy: NIE
Para orechy: NIE
Pistácie: NIE
Makadamiové orechy: NIE
Zeler: NIE
Horčica: NIE
Sezam: NIE
Siričitan: NIE
Lupin: NIE
Mäkkýše: NIE
Krajina pôvodu: Nemecko
Skladovanie a použitie: Skladujte na chladnom a suchom mieste.
Príprava: Na pečenie výdatných chlebov alebo do múčnych zmesí pre výdatnú chuť používajte čistú ražnú múku typ 1150 s kváskom Základný recept: miešaný pšeničný a ražný chlieb Suroviny: 600 g pšeničnej múky typ 1050, 400 g ražnej múky typ 1150, 20 g soli, 20 g droždia, 650 ml vlažnej vody, 75 g čerstvého kvásku alebo 15 g suchého Príprava: Oba druhy múky zmiešame so soľou. V troche vlažnej vody rozmiešame droždie, k múke pridáme kvások izbovej teploty a zvyšnú vodu. Vymiešame hladké cesto a prikryté necháme na teplom mieste asi 30 minút. Cesto ešte raz premiesime a podľa potreby pridáme múku. Vytvarujte dva podlhovasté bochníky chleba a nechajte ich na plechu ešte 15-20 minút kysnúť. Pečieme v rúre vyhriatej na 230°C 10 minút, potom teplotu znížime na 200°C a pečieme ďalších 40-45 minút.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Bezpečnostná kontrola

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz