Ražná múka Typ 1150 DEMETER 1kg SPIELBERGER
Kód: 156584Podrobný popis
Popis produktu nie je dostupný
Dodatočné parametre
| Kategória: | Múky, krupice, pudingy, zmesi, strúhanky a zahusťovadlá | 
|---|---|
| Hmotnosť: | 1.014 kg | 
| EAN: | 4022381225182 | 
| Členstvo v združení: | DEMETER | 
| Laktóza: | NIE | 
| Lepok: | ÁNO | 
| Sója: | NIE | 
| Vegan: | ÁNO | 
| Vegetarian: | ÁNO | 
| Obsah: | 1.0 | 
| Prísady: | Ražná múka ** | 
| Energie v [kJ]: | 1353 | 
| Energie v [kcal]: | 323 | 
| Tuk [g]: | 1.3 | 
| Z toho nasýtené mastné kyseliny [g]: | 0.2 | 
| Sacharidy [g]: | 67.8 | 
| Z toho cukor [g]: | 1.8 | 
| Bielkoviny [g]: | 9.0 | 
| Soľ [g]: | 0.01 | 
| Ekologické kontrolné č.: | DE-ÖKO-007 (Prüfgesellschaft ökologischer Landbau mbH) | 
| Raž: | ÁNO | 
| Kôrovce: | NIE | 
| Vajcia: | NIE | 
| Ryby: | NIE | 
| Arašidy: | NIE | 
| Mlieko: | NIE | 
| Orechy: | NIE | 
| Mandle: | NIE | 
| Lieskové orechy: | NIE | 
| Vlašské orechy: | NIE | 
| Kešu oriešky: | NIE | 
| Pekanové orechy: | NIE | 
| Para orechy: | NIE | 
| Pistácie: | NIE | 
| Makadamiové orechy: | NIE | 
| Zeler: | NIE | 
| Horčica: | NIE | 
| Sezam: | NIE | 
| Siričitan: | NIE | 
| Lupin: | NIE | 
| Mäkkýše: | NIE | 
| Krajina pôvodu: | Nemecko | 
| Skladovanie a použitie: | Skladujte na chladnom a suchom mieste. | 
| Príprava: | Na pečenie výdatných chlebov alebo do múčnych zmesí pre výdatnú chuť používajte čistú ražnú múku typ 1150 s kváskom Základný recept: miešaný pšeničný a ražný chlieb Suroviny: 600 g pšeničnej múky typ 1050, 400 g ražnej múky typ 1150, 20 g soli, 20 g droždia, 650 ml vlažnej vody, 75 g čerstvého kvásku alebo 15 g suchého Príprava: Oba druhy múky zmiešame so soľou. V troche vlažnej vody rozmiešame droždie, k múke pridáme kvások izbovej teploty a zvyšnú vodu. Vymiešame hladké cesto a prikryté necháme na teplom mieste asi 30 minút. Cesto ešte raz premiesime a podľa potreby pridáme múku. Vytvarujte dva podlhovasté bochníky chleba a nechajte ich na plechu ešte 15-20 minút kysnúť. Pečieme v rúre vyhriatej na 230°C 10 minút, potom teplotu znížime na 200°C a pečieme ďalších 40-45 minút. | 
Diskusia
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
                Pridať komentár
            
                        
