Ražná múka Typ 1150 DEMETER 1kg SPIELBERGER
Kód: 42041Podrobný popis
Popis produktu nie je dostupný
Dodatočné parametre
| Kategória: | Múky, krupice, pudingy, zmesi, strúhanky a zahusťovadlá |
|---|---|
| Hmotnosť: | 1.014 kg |
| EAN: | 4022381225182 |
| Členstvo v združení: | DEMETER |
| Laktóza: | NIE |
| Lepok: | ÁNO |
| Sója: | NIE |
| Vegan: | ÁNO |
| Vegetarian: | ÁNO |
| Obsah: | 1.0 |
| Prísady: | Ražná múka ** |
| Energie v [kJ]: | 1353 |
| Energie v [kcal]: | 323 |
| Tuk [g]: | 1.3 |
| Z toho nasýtené mastné kyseliny [g]: | 0.2 |
| Sacharidy [g]: | 67.8 |
| Z toho cukor [g]: | 1.8 |
| Bielkoviny [g]: | 9.0 |
| Soľ [g]: | 0.01 |
| Ekologické kontrolné č.: | DE-ÖKO-007 (Prüfgesellschaft ökologischer Landbau mbH) |
| Raž: | ÁNO |
| Kôrovce: | NIE |
| Vajcia: | NIE |
| Ryby: | NIE |
| Arašidy: | NIE |
| Mlieko: | NIE |
| Orechy: | NIE |
| Mandle: | NIE |
| Lieskové orechy: | NIE |
| Vlašské orechy: | NIE |
| Kešu oriešky: | NIE |
| Pekanové orechy: | NIE |
| Para orechy: | NIE |
| Pistácie: | NIE |
| Makadamiové orechy: | NIE |
| Zeler: | NIE |
| Horčica: | NIE |
| Sezam: | NIE |
| Siričitan: | NIE |
| Lupin: | NIE |
| Mäkkýše: | NIE |
| Krajina pôvodu: | Nemecko |
| Skladovanie a použitie: | Skladujte na chladnom a suchom mieste. |
| Príprava: | Na pečenie výdatných chlebov alebo do múčnych zmesí pre výdatnú chuť používajte čistú ražnú múku typ 1150 s kváskom Základný recept: miešaný pšeničný a ražný chlieb Suroviny: 600 g pšeničnej múky typ 1050, 400 g ražnej múky typ 1150, 20 g soli, 20 g droždia, 650 ml vlažnej vody, 75 g čerstvého kvásku alebo 15 g suchého Príprava: Oba druhy múky zmiešame so soľou. V troche vlažnej vody rozmiešame droždie, k múke pridáme kvások izbovej teploty a zvyšnú vodu. Vymiešame hladké cesto a prikryté necháme na teplom mieste asi 30 minút. Cesto ešte raz premiesime a podľa potreby pridáme múku. Vytvarujte dva podlhovasté bochníky chleba a nechajte ich na plechu ešte 15-20 minút kysnúť. Pečieme v rúre vyhriatej na 230°C 10 minút, potom teplotu znížime na 200°C a pečieme ďalších 40-45 minút. |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár
